NCH България

NCH е основана през 1919 г. в Далас, Тексас, САЩ като малка семейна фирма за производство и разпространение на химически продукти за дезинфекция и почистване. След това се разпространява в цяла Северна Америка, а днес, под формата на Група, тя сега заема водеща позиция в световен мащаб и има клонове с присъствие в повече от 50 страни в Северна и Южна Америка, Европа, Азия и Австралия. В потенциал има над 8500 служители и продажби в  милиарди.

       NCH Europe има лаборатории за научноизследователска и развойна дейност. В своите собствени заводи произвежда висококачествени продукти и ги доставя директно чрез дъщерните дружества до крайния потребител. Продуктите на NCH Europe се отличават с високото си качество и отговарят на правилата и нормите за хигиена, безопасност и опазване на околната среда.

       В България от 1991 г. е известна само една от многото дивизии на NCH, именно  CHEMSEARCH, член на NCH Europe Group, има широка мрежа от търговски представители, обучени да предлагат специализирани решения на всички клиенти.

От 2015г. всичките дивизии на NCH Corporation се разпространяват под наименованието NCH. Така в България освен химическите продукти на дивизията CHEMSEARCH ще се разпространяват и продукти от другите дивизии на NCH.

 

Нашата философия е:

  • Да превишим очакванията на клиентите.
  • Да създадем отлични работни отношения с клиентите.
  • Да дадем сигурни и безопасни решения.
  • Да осигурим After Sales Service
  • Да бъдем пионери в нашия сектор на българския пазар